D’on venim?

A mitjans dels anys 80 del segle passat l’Ajuntament de Barcelona, sota el lideratge de l’alcalde Pasqual Maragall, va posar en marxa un modest projecte de recuperació del paisatge urbà i del patrimoni de la ciutat, la campanya Barcelona posa’t guapa, que acabaria esdevenint un referent a nivell mundial.

Tractament de bellesa. Spot «Barcelona, posa’t guapa» desembre 1988.

Aquest projecte, participat i protagonitzat fonamentalment per la ciutadania, ha arribat a constituir una referència en l’àmbit de la gestió urbana sostenible.

Darrera d’aquesta renovada iniciativa de projecció global de la gestió del paisatge urbà com un element essencial del medi ambient urbà que hem anomenat PAISAJE URBANO BARCELONA, ens trobem diferents professionals que van participar en aquella aventura, i que encara avui seguim al peu del canó.

Com que som qui som i venim d’on venim el nostre plantejament inicial és l’autofinançament, sense tancar la porta a la col.laboració de tots aquells que vulguin participar en un projecte que, com el paisatge urbpa, és de tots.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *